19 августа 2015 г.

Pink Butterfly


0E0A6643 0E0A6654 0E0A6637 0E0A6620 0E0A6629 0E0A6605

photo @Vika Aleksandrova

I’m wearing:
Twin set — SheIn (here)
Bag — Grafea (here)
Sandals — SheIn (here)

8 комментариев:

 1. these pics are so sweet!!!

  http://www.thefashionprincess.it/

  ОтветитьУдалить
 2. Так нежно и воздушно!!
  Очень красиво)

  alisigina

  ОтветитьУдалить
 3. Боже, это просто потрясающе!!! Воздушно, элегантно, стильно и невероятно красиво!

  Welcome to my blog RITALIFESTYLE

  ОтветитьУдалить
 4. Good outfit!!
  Greetings.


  NEW OUTFIT IN MY FASHION BLOG!! http://www.diamondconestilopropio.com/2015/08/im-back.html

  ОтветитьУдалить